TUR
Teknik Kurul Toplantısı

2024 Yılı II. Teknik Kurul Toplantısı 25. 07. 2024 Perşembe günü saat 10.00' da Kayseri Üniversitesi Safiye Çıkrıkçıoğlu M.Y.O. Toplantı Salonunda düzenlenmiştir. Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı Kurum Sorumlusu ve Teknik Kurul üyesi olan kurum ve kuruluşların katılımıyla gerçekleşen toplantıda 2023 yılına ait faaliyet planı kapsamında yapılan iş ve işlemler değerlendirilmiştir. Teknik kurul üyesi olarak toplantıya katılım gösteren kurum ve kuruluşlar ; Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erciyes Üniversitesi, Abdullah Gül Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Kayseri Barosu, Kayseri Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğü, Kayseri İl Jandarma Komutanlığı, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, Kayseri İl Müftülüğü ve Kayseri Denetimli Serbestlik Müdürlüğü', İl Göç İdaresi Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İŞKUR, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Kayseri Türk Kadınlar Birliği yer almaktadır.

05 Ağustos 2024 Pazartesi